Rwanda

3500 Ft10700 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A termőterület 1750 méter tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, átlagos hőmérséklete 19 C és a csapadékmennyiség átlaga meghaladja az évi 1 métert. A kávét a hántolást követően 5-20 órán keresztül erjesztik, amelyet folyamatosan ellenőrzés alatt tartanak. Miután elérte a kellő erjedési szintet, átlagosan 15 napig szárítópadokon szárítják. A száradási időt nagyban befolyásolja a nap intenzitása.

További információk

Összetétel

Fajták

Termőterület

Feldolgozása

Pörkölési szint

Ízjegyek

, ,

Kiszerelés

250 g, 500 g, 1 000 g

Formátum

szemes kávé (szemes), aero press (őrölt), chemex (őrölt), espresso (őrölt), french press (őrölt), kotyogós (őrölt), pour over (őrölt), V60 (őrölt)

Ajánlataink számodra